Vrouw/Glossy
915253174
Glossy

VROUW Glossy

De nieuwe VROUW Glossy ligt nu in de winkel!

De eerste VROUW Glossy van 2020 ligt sinds deze week weer in de winkel. Het liefst zouden we dit nieuws van de daken schreuwen want... wat zijn we weer trots! Niet alleen op de inhoud, maar ook op het feit dat VROUW Glossy in de top 3 van meest gelezen vrouwenglossy’s staat!

Wij proberen altijd te verrassen en te inspireren en tegelijkertijd herkenbaar te blijven. VROUW staat natuurlijk bekend om alle verhalen die voor, door en over jou gaan. Maar ook de mode die we laten zien is betaalbaar net als de reizen waarover we schrijven en die ook jij ’gewoon’ zou kunnen maken. En als we een interieur laten zien, dan is dat altijd van een huis van een vrouw die net als jij VROUW leest. Dus ook in dit nummer staan weer ruim 120 pagina’s leuke, mooie, interessante, ontroerende, vertrouwelijke, spraakmakende en ontwapendende verhalen.

Wil je nooit (meer) een nummer missen? Maak dan gebruik van onze aanbieding: voor een 3-jarig abonnement betaal je jaarlijks slechts 18 euro. En dan heb je het nieuwe nummer ook nog eens altijd als een van de eersten in huis!

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding.

Download PDF:

Bijlage 1

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.