Vrouw/Glossy
915253174
Glossy

VROUW Glossy

De nieuwe VROUW Glossy ligt nu in de winkel!

Vanaf vandaag ligt de vroege zomereditie van VROUW Glossy weer in de winkel. Voor het grootste gedeelte in coronatijd gemaakt, maar het is toch gelukt!

We zijn trots op ons team van journalisten, fotografen, visagisten en stylisten die allemaal te maken kregen met de restricties die opgelegd werden door de overheid. En juist in deze bizarre tijden is het lezen van een mooi gemaakt tijdschrift heerlijk. Even ontsnappen aan de waan van de dag en lekker ontspannen genieten van mooie, bijzondere en herkenbare verhalen van vrouwen zoals jij en ik.

Wij proberen altijd te verrassen en te inspireren maar tegelijkertijd herkenbaar te blijven. VROUW staat natuurlijk bekend om alle verhalen die voor, door en over jou gaan. Maar ook de mode die we laten zien is betaalbaar net als de reizen waarover we schrijven en die ook jij ’gewoon’ zou kunnen maken. En als we een interieur laten zien, dan is dat altijd van een huis van een vrouw die net als jij VROUW leest. Dus ook in dit nummer staan weer ruim 120 pagina’s leuke, mooie, interessante, ontroerende, vertrouwelijke, spraakmakende en ontwapenende verhalen.

Wil je nooit (meer) een nummer missen? Maak dan gebruik van onze aanbieding: voor een 3-jarig abonnement betaal je jaarlijks slechts 18 euro. En dan heb je het nieuwe nummer ook nog eens altijd als een van de eersten in huis!

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding.

Download PDF:

Bijlage 1

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.