Vrouw/Lekker in je vel challenge
922884658
Lekker in je vel challenge

Lekker in je vel challenge 2021

Word fit met Isa & Medina!

In 2021 staat er weer een gloednieuwe Lekker in je vel-challenge op je te wachten. Vanaf 9 januari doen duizenden VROUW-lezeressen mee om binnen vier weken fitter en gezonder te worden. Dit jaar hebben we twee coaches: Isa Hoes en Medina Schuurman!

Meedoen

Onze Lekker in je vel-challenge is ook in 2021 gratis en voor iedereen beschikbaar. Wil je ook meedoen? Ga dan naar Facebook naar VROUW Lekker in je vel challenge 2021 en meld je dan aan voor de besloten Facebook-groep. Als je je direct aanmeldt voor de VROUW Nieuwsbrief, weet je zeker dat je niets hoeft te missen.

Facebook

Op onze Lekker in je vel-Facebookpagina is bijna elke dag wel iets te doen. De ene dag delen Isa en Medina een lekker recept, de volgende dag krijg je trucs om een gezonde leefstijl aan te houden, en weer een andere dag roepen wij je op jouw ervaringen, tips en foto’s te delen. Heb je geen Facebook?

Dat is geen probleem, want de weekmenu’s staan ook gewoon op vrouw.nl. Jammer is dat je dan wel alle leuke filmpjes en de kans om jouw ervaringen te delen met de andere deelnemende lezeressen mist.

Nieuwsbrief

Door je te abonneren op de VROUW Nieuwsbrief, ontvang je vanaf 9 januari vier weken lang ook de weekmenu’s en boodschappenlijstjes die bij de challenge horen.

En dan?

Dit mag je van Isa, Medina en VROUW verwachten:

  • Gemakkelijke weekmenu’s en boodschappenlijstjes.
  • Twee keer een Facebook Live-sessie met Isa en Medina.
  • Artikelen over fitter worden en alles wat daarbij komt kijken.
  • Een gezellige en motiverende Facebookgroep.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.