933749
Vrouw

Win: een weekendje Thermen Bussloo

Schrijf ons jouw brief aan een geliefde

Kun jij je nog herinneren wanneer je voor het laatst een brief of kaart op de post hebt gedaan en hoe leuk het was om er één te ontvangen? Waarschijnlijk niet! Matt Adams heeft in deze video maar één missie: de liefde opnieuw verspreiden via een brief of kaart. En laten wij dat op de redactie nou eens een heel goed idee vinden! Stuur jij ons jouw mooiste brief of kaart aan die ene bijzondere persoon? Dan sturen wij jou een weekendje weg!

Met de komst van mobiele telefoons en internet behoort het schrijven van een fysieke kaartjes en brieven tot het verleden. Zonde, vindt Matt Adams. In deze hartverwarmende video laat hij voorbijgangers een kaart schrijven aan iemand van wie ze zielsveel houden. Het resultaat is verbluffend.

 

Stuur ons jouw brief

Wij op de redactie werden razend enthousiast bij het zien van deze video. Want hoe leuk zou het zijn om zo'n kaart of brief te ontvangen van een geliefde? Daarom roepen wij jullie allemaal op om hetzelfde te doen. Maak een mooie kaart of schrijf een liefdevolle brief aan iemand van wie je houdt. Dit kan je partner zijn, maar ook je moeder, vriendin of zus.

Stuur jouw kaart of brief vervolgens op naar de redactie. De mooiste drie exemplaren verschijnen niet alleen op onze site, maar winnen ook een weekendje weg bij Thermen Bussloo. Samen met de ontvanger van de brief logeer je niet alleen één nacht in hotel van Thermen Bussloo, maar heb je ook toegang tot het wellnesscenter.

Meedoen?

Wil je kans maken? Stuur dan jouw brief of kaart naar onderstaand adres:

De Telegraaf

T.a.v. redactie VROUWBasisweg 301043 AP Amsterdam

Vergeet niet je eigen contactgegevens op de kaart of brief te vermelden!

Inzenden kan tot 12 augustus 2014. De winnaars krijgen automatisch bericht.