Nieuws/Vrouw
937729685
Vrouw

Temptation Island... 'Béétje desperate is het natuurlijk wel'

Temptation Island... 'Béétje desperate is het natuurlijk wel'

Temptation Island... 'Béétje desperate is het natuurlijk wel'

Zojuist werd de twaalfde aflevering van Temptation Island uitgezonden. VROUW-collega Mariëlle deelt iedere week de momenten die haar het meest opvielen.

Temptation Island... 'Béétje desperate is het natuurlijk wel'

Temptation Island... 'Béétje desperate is het natuurlijk wel'

Aflevering 12 - Trust me I’m a doctor

Ayleen doet haar stinkende best om Heik voor zich te winnen, maar als ze daar in de deuropening staat te twijfelen of ze moet toeslaan of de arme jongen gewoon moet laten slapen, voel ik wat plaatsvervangende schaamte. Béétje desperate is het natuurlijk wel om zo achter iemand aan te hobbelen.

Depri Heik en Milou

Ondertussen balanceert Milou in de vrouwenvilla op het randje van depressiviteit. “Nu hij dit weer flikt, denk ik: je bent echt hetzelfde als de rest.” Vraagje: wát doet ‘ie precies? Ja, hij flirt. Ja, hij praat met de verleidsters. Maar dat is toch juist waarom je naar dat eiland afreist? Om te testen of jullie relatie in elkaars afwezigheid ook blijft bestaan? Flirten is oké. En wat had je dan verwacht? Dat ‘ie twee weken lang in zijn bed zou blijven liggen? Wat een gezeik, zeg. En Heik is al net zo depri. Zal een gezellige boel zijn bij die twee thuis.

HAHAHA, Roger die zijn kamer uitkomt alsof ‘ie net uit een ruimtecapsule is gestapt is priceless. Had zo een film in gekund. En mop, ik snap dat jíj lekker hebt geslapen, maar Sid ligt net in bed. Laat die jongen even lekker met rust.

In de vrouwenvilla komt Annelien leuk nieuws brengen: er komt weer een date aan. Trouwens… Had niemand Laura even kunnen vertellen dat ze er nogal, eh… exposed bij ligt? Ze lijkt me niet het type vrouw dat het leuk vindt om zo in beeld te komen. Maar ik kan het natuurlijk mis hebben. Stille wateren hebben diepe gronden, toch?

Gaiton, Geytôn, Géétan…

Ik ben in de war. Gaiton, Geytôn, Géétan… WAT IS HET NOU? Vind het maar lastig dit. Hoe dan ook. Hij is leuk met Demi samen. Als vrienden dan, hè. Want ik kan het fout zien, maar ik voel echt nul seksuele spanning tussen die twee. Wat jullie?

Temptation Island meets Fear Factor: I LOVE IT. Kan er alleen met mijn hoofd niet bij dat ze elkaar lekkere dingen geven. Maak gebruik van deze geweldige kans! Krekeltje hier, krekeltje daar. Dát had ik willen zien bij Rodanya en Danicio. Ik denk namelijk dat ze nog véél erger kan trippen dan we tot nu toe hebben gezien.

Even tussendoor: Tisha is leuk. En knap. En lief.

Biechten

In de mannenvilla barst er na de dates - hoe kan het ook anders - wéér een feestje los. De verleidsters trekken hun mooiste pakkies uit de kast. Vraagje daarover: krijg je voordat je naar Thailand afreist een paklijst mee van de productie? Of worden al die pornopakjes daar voor ze klaargelegd? En móét je ze aantrekken? Of mag je ook weigeren? Zoveel vragen, jongens.

Ondertussen is Heik weer het biechthok ingestapt. Dit keer om een scene na te spelen die zo in een romantische kaskraker gemonteerd had kunnen worden: “Noh twee dahen en dan kannek u eindelijk weer vastpakken. En schat… ik laadu nooit meer los.”

Wat ‘ie niet weet is dat er in de vrouwenvilla volop op z’n meisje wordt gejaagd. Jaimy: “Ik respecteer iedere vrouw en als zo’n meisje dan zo gebroken is, vind ik het echt moeilijk.” Jaimy paar minuten later: “Heikki, ik ga je wifey neuken!” Oké dan. Bijna vond ik ‘m minder walgelijk. Héél bijna. Oh, trouwens: the man himself liep hier vanmiddag langs de VROUW-redactie. Ik ben voor de zekerheid maar even ondergedoken.

Eerst denken, dan doen

Dan - again - in de categorie ‘vreemde uitspraken van Sid’: “Ik heb met twee mensen hier geschuurd. De ene was toen ik met Morgan liep te schuren, toen pakte ik hem van achteren. En Heikki heeft mij van achteren gepakt.” Zou deze jongen ooit nadenken voor ‘ie iets zegt? Ik zet m’n geld in op ‘hell no’. Als bff Heik ‘m vervolgens gaat zoeken, is ‘ie in de badkamer omdat de ballen om een scheerbeurt vroegen. I know the feeling. Niet van de ballen, wel van het scheren. Wat moet, dat moet.

Paar dingen die ik nog wil aanstippen…

  • Wat voor dáns doet Lizzy? Wat ís dit? Ik ben zo confused op dit moment.
  • Also, heel fijn om te zien dat Laura het een keer naar haar zin heeft. Word er zelf spontaan blij van.
  • Hebben jullie weleens goed geluisterd naar het accent van Emma? Heul interessant!
  • Wie heeft de ondankbare taak om de pleuriszooi in die villa’s op te ruimen? Die persoon verdient een lintje.

En dan… als de uitzending zo goed als afgelopen is, lijkt er iets te gebeuren. Ayleen snakt Heiks kamer in en wát is dit? Danicio? Rodanya? Gaetan? Demi? I need to know!

Ik ben nog niet overtuigd, want het kan letterlijk van álles zijn, maar voor de eerste keer dit seizoen kijk ik zowaar uit naar de volgende aflevering. Laat maar komen, I’m ready for some drama.

'Temptation Island' kijk je iedere donderdag om 20:30 bij RTL5, of op Videoland.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.