Vrouw/Praat Mee
94361876
Praat Mee

Dat ene appje dat je leven voorgoed veranderde...

Britt met haar zoontje

Britt met haar zoontje

En dan is na dat ene appje niets meer hetzelfde… Het overkwam Sylvia van Baarlen die op zondagavond nietsvermoedend een appje van haar dochter kreeg, opende en las... Britt (18) deelde mee dat ze even daarvoor op de badkamervloer van haar Egyptische hotelkamer was bevallen van een kerngezond jongetje! Heb jij weleens een berichtje ontvangen dat jouw hele leven voorgoed veranderde?

Britt met haar zoontje

Britt met haar zoontje

Mam, niet schrikken. Ik ben vanochtend in de badkamer van m'n hotelkamer bevallen van een zoontje. Het gaat goed met ons appte Britt haar moeder zo staat in het AD te lezen. De kersverse oma vloog volgens de krant meteen naar Hurghada om haar achttienjarige dochter bij te staan.

Onenightstand

Ze vertelt aan het AD over de onvoorziene bevalling van haar tienerdochter: "Ze had buikkrampen en diarree. Ze dacht dat ze iets verkeerds had gegeten. Tot ze op de wc ineens een hoofdje voelde en heel veel haartjes zag. Ze heeft alle handdoeken op de grond gegooid en is erop gaan zitten. Het kindje was er heel snel. Gelukkig begon hij meteen te huilen. Met een nagelschaartje heeft ze de navelstreng doorgeknipt. Toen is ze met hem in bed gaan liggen.''

Momenteel zitten ze middenin een traject om de kleine Yassin naar Nederland te krijgen. Hetgeen zo makkelijk nog niet is omdat zijn vader naar verluidt een onenightstand was - ergens in Nederland lopen dus nog een kersverse vader, oma en/of opa rond! - en het ventje niet mag reizen zonder paspoort. En het zal nog een week of wat duren voor het paspoort in de Egyptische hoofdstad Caïro klaar is.

Praat mee

Heb jij weleens een berichtje gekregen waarna jouw leven nooit meer hetzelfde was? Dat van de ene op de andere dag je wereld er heel anders uitzag? Praat mee of vertel het hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.