Nieuws/Vrouw
962613912
Vrouw

'Fotoreading? Daar komt geen zesde zintuig aan te pas'

Fotoreading heb je geen zesde zintuig nodig hoor

Fotoreading heb je geen zesde zintuig nodig hoor

"Wanneer je voor het eerst iemand ontmoet, krijg je direct een bepaald gevoel over deze persoon. Ook al geef je hem/haar het voordeel van de twijfel - terwijl je eerste indruk niet zo positief was - dan blijkt achteraf vaak dat je allereerste indruk de juiste was. Je intuïtie had het bij het rechte eind." Aan het woord is Nathalie Kriek*.

Fotoreading heb je geen zesde zintuig nodig hoor

Fotoreading heb je geen zesde zintuig nodig hoor

Het gevoel dat je bij iemand krijgt wanneer je hem in levenden lijve tegenkomt, krijg je ook wanneer je iemand op een foto ziet.

De blik in iemands ogen, de trek om de mond en de gezichtsuitdrukking spreken boekdelen. Verreweg de meeste - zo niet alle - paragnosten werken tijdens het lezen van foto's op basis van hun eigen intuïtie. Intuïtie waar dus iedereen over beschikt. Er komt geen paranormale gave of 'zesde zintuig' aan te pas.

Lichaamstaal

Een karakteranalyse is voor een geoefend fotolezer dan ook snel gemaakt. Maar hoe kun je nu de toekomst voorspellen met behulp van een foto? Via mijn website krijg ik regelmatig vragen over de liefde. Vaak wil men weten of een relatie kans van slagen heeft. Vervolgens is het mijn taak om op basis van een foto een voorspelling te doen.

Hoe doe ik dat? Staat een stel samen op de foto, dan kun je aan hun lichaamstaal al zien hoe hun relatie is. Staat zij breed lachend op de foto met haar armen om hem heen en een trotse blik in haar ogen, dan is zij waarschijnlijk helemaal verliefd op hem en blij dat zij hem aan de haak geslagen heeft.

Sprankelende ogen

Staat hij daarentegen er wat minder enthousiast bij, glimlacht hij zonder dat zijn ogen 'sprankelen' (je ziet deze blik ook vaak in de ogen van BN-ers die met fans op de foto staan, maar hier eigenlijk helemaal geen zin in hebben) dan is het waarschijnlijk dat zij meer van hem houdt dan hij van haar.

In dat geval kun je er van uit gaan dat als hij iemand anders tegen komt die hem wel echt laat stralen, deze relatie tot het verleden zal gaan behoren. Of als er andere belangen meespelen waarom hij bij haar is, zal hij haar mogelijk niet verlaten maar wellicht wel vreemdgaan wanneer hij hiervoor de kans krijgt.

Momentopname

Natuurlijk wil het niet zeggen dat je door middel van foto's lezen altijd feilloos de toekomst kunt voorspellen. Een foto is en blijft een momentopname. Toch kun je er veel uithalen en zit de geoefende fotolezer er niet heel vaak naast met zijn bevindingen.

Benodigdheden:

  • een foto van iemand waarbij het gezicht goed zichtbaar is
  • 2000 ml menselijke intuïtie
  • 500 ml inzicht om verbanden te kunnen leggen
  • 500 ml inschattingsvermogen
  • een flinke scheut levenservaring

Wanneer je ook nog tarotkaarten trekt bij de indrukken die je via de foto krijgt, ontstaat een mooi sluitend verhaal en een voorspelling die (bijna) altijd uitkomt. Hoe dit in zijn werk gaat zie je in het filmpje in dit artikel.

*In (de recente herdruk van) 'Ouijabord uit de kast' legt Nathalie Kriek van A tot Z uit hoe en waar het spiritisme is ontstaan en waarom ze hier - hoewel opgevoed met het spiritistische geloof - inmiddels heel anders over denkt.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.