Vrouw/Horoscopen
966369649
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 4 december

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Uw gezondheid blijft goed en wordt nog beter als u aandacht schenkt aan uw kwetsbare punten: de lever, nek en keel. In de nek kan zich spanning ophopen en regelmatige massage kan die wegnemen. Ook de enkels kunnen een zwak punt zijn, dus belast ze niet te zwaar; ontzie ze liefst.

RAM

Ondernemers en managers zullen een direct verband zien tussen zakelijke winst en dienstverlening. U komt erachter dat het vergroten van uw netwerk voordelig is voor uw persoonlijke en professionele leven. Verwijder barrières en restricties.

STIER

Hoe u omgaat met situaties en ervan weet te profiteren hangt af van de energie die u er in steekt. Wees volstrekt eerlijk jegens uzelf en anderen en houd rekening met onbewuste motieven. Mensen kunnen meer van u vragen dan gewoonlijk.

TWEELINGEN

Een goed moment om zorgen aan de kant te zetten en eens iets anders te doen. Verlaat de thuisbasis en verken een deel van de wijde wereld. Betrek er uw partner bij; samen zijn maakt de onderneming aangenamer en aantrekkelijker.

KREEFT

U kunt te maken krijgen met kwesties uit het verleden die een stempel kunnen drukken op huidige relaties. Rem bezitterige verlangens bij uzelf af. Accepteer geen onzin van naasten. Durf assertief te zijn maar ook begripvol.

LEEUW

Help een team met het nemen van snelle besluiten en biedt positieve oplossingen door discussies zo te sturen dat deze niet belemmerd worden door oneigenlijk commentaar. Delegeer meer en denk na over een herindeling van uw werk.

MAAGD

Op elke actie volgt een reactie en als u zich bewust bent van hetgeen u doet kunt u veel voor elkaar krijgen. Als u ziek bent geweest garandeert voldoende beweging een voorspoedig herstel, maar u moet uzelf geen geweld aandoen.

WEEGSCHAAL

De meest onverwachte ontwikkelingen kunnen u gelukkig maken. Besteed extra aandacht aan kinderen en ouders, ontspanning, liefde en vrije tijd. Open de deur voor een avontuurlijk kind zodat het leert te ontdekken.

SCHORPIOEN

Aandacht voor sociale gerechtigheid kan u ertoe brengen na te denken hoe u iets kunt bijdragen aan een waardevolle zaak, maar neem niet deel aan een demonstratie of protest. Zet uw vaardigheden op een andere manier in.

BOOGSCHUTTER

Snelle besluiten zullen diegenen helpen die aan de onderhandelingstafel zitten en betrokken zijn bij collectief overleg. Streef naar promotie of ga op zoek naar een nieuwe baan om uw verdiencapaciteit te vergroten.

STEENBOK

Een situatie kan gecompliceerder zijn dan deze aanvankelijk leek. Onderzoek de zaak grondig; iemand kan klaar staan om u een loer te draaien. Wees u bewust van iemands waarden en normen voor u al te zeer betrokken raakt.

WATERMAN

Besteed aandacht aan de lichaamstaal van anderen, dan vangt u informatie op die u een voorsprong kan bezorgen. Wees bereid eerlijk te praten over bepaalde familiekwesties. Zorg voor prettige omstandigheden zodat geen ruzie ontstaat.

VISSEN

Neem een vrije dag als u de kaars aan beide kanten hebt laten branden. Een intense relatie heeft zowel fysiek als emotioneel invloed op u. Ga niet aan uzelf twijfelen als er sprake blijkt van onderhandse manipulaties. Zorg voor een geliefde.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.