Vrouw/Columns & Opinie
971642996
Columns & Opinie

Prince Charming: ’Dit hele drama is toch compleet uit zijn verband gerukt?!’

Redacteur Eva van Riet kijkt naar niets liever dan mensen die op tv op zoek gaan naar de liefde. En als het een dozijn bloedmooie mannen betreft, zoals in het programma Prince Charming, maakt dat het kijken nóg leuker. „Dit hele drama is toch compleet uit zijn verband gerukt?!”

And then there were five. Het zou toch geweldig zijn als de overgebleven mannen ineens samen een boyband zouden beginnen. Of ze nou kunnen zingen of niet. Ik ben fan. Maar goed, dat is een heel ander programma natuurlijk. In deze show draait het allemaal om ware liefde, in plaats van om een one day fly.

Verkleedpartijtje

Die felbegeerde – en vooral spaarzame - momentjes met Prince Charming moet je dan ook pakken, anders win je nooit. Zul je net zien dat Marcel en Jakop stiekem een stranddagje hebben gepland, stapt de prins tijdens zijn hardlooprondje ineens de Palazzo binnen. Terwijl Jimmy vervolgens allerlei fitness work-outs uitvoert waarbij zijn lichaam goed is te zien, pakt Scott zijn moment aan de zwembadrand.

Als niet veel later na bovenstaande mannen ook Lesley zijn 1-op-1-moment met de prins claimt, ben ik even bang dat hij iets vreselijks gaat opbiechten. Maar hij wil alleen maar eerlijk zijn over zijn (ontbrekende) gevoelens. Wat dapper én stoer. Lesley vertelt met buikpijn dat hij geen vlinders voelt en de prins daarom alle geluk met iemand anders gunt. Ik kan me voorstellen dat als je eenmaal zo ver bent in de race – want dat is het tenslotte gewoon -, je wilt winnen ook. Maar Lieve Lesley niet. Hij houdt de eer aan zichzelf en pakt met opgeheven hoofd zijn koffer, terwijl de teruggekomen Jakop en Marcel denken dat er een verkleedpartijtje aan de gang is. Hoe dan?!

Massagetafels

Helaas voor Lesley loopt hij niet veel later een massage mis. Het lijkt trouwens wel Russisch Roulette daar aan die massagetafels. Het verbaast me dat ze niet van de tafels afglijden, zoveel olie zit er inmiddels op hun gespierde lichamen geplakt. Marcels zwakke plek is zijn oren. Maar de verbinding met je geslachtsorganen blijkt dus in je voeten te zitten. Boft Jakop even, want hij heeft het geluk dat prins Chris dit deel van zijn lichaam mag masseren. Jimmy heeft het gevoel dat de prins meer voor hem voelt en daarom steeds dichtklapt en oogcontact vermijdt. Op zich is dat natuurlijk de perfecte manier om vol zelfvertrouwen in ontkenning te blijven over het ontbreken van een romantische klik...

Als Prince Charming diezelfde avond gaat bellen met de besties van de mannen, doen de overgebleven mannen een potje Truth or Dare. Inclusief lapdance voor Marcel. Blijkbaar zit er aan de telefoontjes ook nog een prijs verbonden. Scott en Jimmy hebben de leukste vrienden en mogen met de prins letterlijk in het diepe springen. Tijdens het 1-op-1-moment tussen Scott en prins Chris gaat het er heet aan toe. Scott kijkt hem op een gegeven moment zo indringend aan dat ik even bang ben dat Chris van de rots zal vallen. Maar uiteindelijk resulteert zijn oogcontactsessie in de langverwachte tongzoen numero dos. En die zoen smaakt duidelijk naar meer. Ik hoop alleen maar dat Jimmy op dat moment weer van een rots aan het springen is. Met zijn ogen dicht.

Drama

Terug in de Palazzo valt Jimmy meteen met de deur in huis. Allemaal leuk en aardig die kwetsbare kant en ’het draait om het innerlijk’-verhaal. Maar Juicy Jimmy is back. De prins zou hem tijdens hun momentje samen namelijk hebben verteld dat hij graag een open relatie wil. Bij Jakop zakt de grond onder zijn voeten vandaan en Marcel belandt nog net niet in een burn-out. Het zou pas een onverwachte wending zijn, als de mannen de prins ineens zelf tijdens de eerstvolgende ceremonie om zijn das zouden vragen en vervolgens zouden wegsturen. Maar hallo, dit hele drama is toch compleet uit zijn verband gerukt?!

Begrijpt me niet verkeerd. I love drama en ik moedig het in dit soort realityprogramma’s dan ook graag aan. Maar prins Chris heeft eigenlijk alleen gezegd dat hij ’zoenen met iemand anders op een feestje’ géén vreemdgaan vindt. En dat hij open zou kunnen staan voor een open relatie. Nu twijfelen de overgebleven mannen of Prince Charming wel de prins op het witte paard is. Is dit nou een tactiek van Jimmy om zijn concurrenten buiten spel te zetten? Geholpen heeft het in ieder geval niet.

Billen

Tijdens de ceremonie een paar uur later is het namelijk Jimmy die zijn das in mag leveren. En samen met hem verdwijnt al het drama uit de Palazzo. We hebben van jou en je juice genoten Jimmy. De drie finalisten lijken naast oprechte gevoelens voor de prins, ook een hechte vriendschap voor elkaar te voelen. Dit wordt dus sowieso een seizoen met een happy end. En hoewel het geen verrassende finaleuitkomst is, blijft het gissen naar de enige echte finalist. Zowel Jakop, Scott als Marcel lijkt iets los te maken bij de prins. Er wordt volgende week in ieder geval weer volop onderzoek gedaan en met alle drie gezoend. En ik? Ik ben vooral benieuwd naar die billen van Marcel, waar ineens iedereen het over heeft.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop