Vrouw/Horoscopen
977584579
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 11 januari - Romantische gevoelens kunnen sterk zijn, Stier

Een heimelijke afspraak kan jou prikkelen, Steenbok.

Een heimelijke afspraak kan jou prikkelen, Steenbok.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Een heimelijke afspraak kan jou prikkelen, Steenbok.

Een heimelijke afspraak kan jou prikkelen, Steenbok.

VANDAAG JARIG

Neptunus spookt al een paar jaar rond in jouw horoscoop en heeft invloed op je geestesgesteldheid. Hij wil je verheffen naar een hoger spiritueel plan en zal dit jaar nog heftiger op je trachten in te werken. Eén van de dingen die hij beoogt is: jouw smaak op boekengebied verfijnen.

RAM

Je kunt besluiteloos zijn en niet op je gemak met hetgeen er van jou wordt verwacht. Stem niet te snel in met zaken waarmee je het oneens bent, alleen maar om anderen te plezieren. Denk na en laat anderen zelf hun plannen uitvoeren.

STIER

Romantische gevoelens kunnen zo sterk zijn dat je je anders dan anders gedraagt. Hoewel je enerzijds dicht bij de ander wilt zijn, heb je ook behoefte aan ruimte en vrijheid. Doe wat je hart je ingeeft, maar reken niet op bijval.

TWEELINGEN

Wat voor werk je ook doet: communicatie speelt een belangrijke rol. Controleer informatie voor je deze doorspeelt. Bespreek opties en zeg eerlijk wat jou voor ogen staat. Je gave om snel een besluit te kunnen nemen, komt van pas.

KREEFT

Probeer je bewust te zijn van jouw gevoelens en gebruik ze niet om je gedachten te rechtvaardigen, want dat kan tot zelfvernietiging leiden. Misschien moet je tot je spijt iets afzeggen, maar je zult achteraf blij zijn dat je het deed.

LEEUW

Bespreek relationele veranderingen tijdens de lunch met een vriend(in). Het advies dat je krijgt kan helpen een besluit te nemen. Neem nu geen risico’s; morgen is een betere dag om een gokje te wagen. Wees attent voor je geliefde.

MAAGD

Liefst wil je misschien thuisblijven en iets voor jezelf doen. Probeer een boze stemming te onderdrukken door aan leuke dingen te denken of vrolijke muziek te draaien. Span je in om lief te zijn voor je naasten, dan krijg je liefde terug.

WEEGSCHAAL

Jouw tempo neemt toe en dat zal de komende maanden zo blijven. Om je succes te maximaliseren dien je je zaken goed te organiseren. Wijs een verleidelijke, maar riskante investering af als er een luchtje aan zit.

SCHORPIOEN

Gehuwden moeten hun grenzen niet verleggen om hun partner ter wille te zijn. Houd vast aan hetgeen voor jou belangrijk is. Vergeet niet dat een relatie gebaseerd moet zijn op geven en nemen. Heroverweeg een voorstel dat je afwees.

BOOGSCHUTTER

Jouw fysieke kracht kan op de proef worden gesteld, misschien heb je iets onder de leden. Een voedingssupplement kan jouw energie opvijzelen. Blijf alert als je met de computer werkt, ook al kost het moeite je te concentreren.

STEENBOK

Doe andere nuttige dingen als veel mensen met wie jij vandaag contact zoekt onbereikbaar blijken. Ga iets creatiefs doen als je bureau leeg is. Een heimelijke afspraak kan je prikkelen, maar zal ook schuldgevoelens oproepen.

WATERMAN

Houd rekening met een afgelasting op het laatste moment van iets waar jij verlangend naar uitkijkt. Bespaar jezelf ongerief door tijdig te informeren of iets doorgaat. Word lid van een club als je naar gezelschap verlangt.

VISSEN

Door je bedrijf te vertegenwoordigen kun je de kans krijgen jezelf te bewijzen. Zorg dat je er goed en verzorgd uitziet en dat je uiterlijk overeenstemt met hetgeen je te zeggen hebt. Denk aan degene die op je wacht als je het laat maakt.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.