983681
Vrouw

Geen lente zonder deze 10 dingen

Van dit lekkere weer krijgen we allemaal lentekriebels. Deze 10 dingen kunnen weer nu het warmer wordt.

Blote benen

Misschien is het nog een beetje te fris voor blote benen maar je kunt ze alvast zomer-klaar maken. Zo ben jij straks helemaal klaar voor de dag dat de rokjes en jurkjes weer aankunnen zonder dikke maillot.

Lekker fietsen

Laat de auto staan, zet je zonnebril op en pak je fiets uit de schuur. Ga op de fiets naar je werk of doe boodschappen op je stalen ros. Kan jouw fiets wel een opknapbeurt gebruiken? Dit is de tijd om het te doen!

Een opgeruimde kledingkast

Trek de dikke wintertruien uit de kast en ruim ze op. Maak plaats voor rokjes, jurkjes, shirtjes en andere lekkere luchtige lente kleren.

Heerlijke drankjes

Genieten van de zonnestralen doe je natuurlijk het liefst met een lekker drankje of bijzondere cocktail.

Verkoeling

Nu de lente in aantocht is, is het ijsjes seizoen weer aangebroken. Het is natuurlijk het leukst om zelf ijs te maken!

Ga zwemmen

Het is nog te koud om een duik te nemen in het buitenbad maar er is vast een gezellig binnenbad bij jou in de buurt. Weet je dat zwemmen heel gezond is?

Picknicken

Wat is er nou fijner dan op een kleedje in het gras te genieten van het weer? Het is meteen de ideale gelegenheid om een fijn boek te lezen. Neem lekkere hapjes mee en ontspan!

Een nieuwe garderobe

Van shoppen worden we gelukkig. Reden genoeg om eropuit te gaan om nieuwe kleding te kopen. Bij elk nieuw seizoen hoort een nieuwe garderobe toch?!

Tuinieren

Zet de bloemetjes letterlijk buiten en ga de tuin in. Nu is het moment om de tuin op orde te brengen of een moestuintje te maken om daar je eigen kruiden te kweken.

De grote lenteschoonmaak

Ruim je huis op, doe overbodige spullen de deur uit en gooi de ramen open. Met schoonmaken verbrand je ook nog eens veel calorieën. Is dat even mooi meegenomen!