Vrouw/Seks & Relaties
987201968
Seks & Relaties

Maxine (38) sliep met meer dan duizend mannen Mijn man schrok wel even

In de rubriek 'Tussen de lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Maxine, die met meer dan duizend mannen het bed deelde. “Ik ben er niet trots op, maar ik ga het ook niet mooier maken dan het is. Ik heb van mijn wilde periode genoten. En ja, ik heb ook zeker wel eens een soa opgelopen.”

Acht jaar ouder

Ik was veertien toen ik voor het eerst seks had. Geheel vrijwillig, ik vond het hartstikke leuk, ik was er al heel jong in geïnteresseerd. De jongen met wie ik het deed was acht jaar ouder.

Hij wist waar hij mee bezig was, van een klungelige eerste keer was geen sprake. Ik genoot ervan. Ik was niet verliefd op hem, ik vond vooral de seks erg lekker. Na een paar maanden had ik het wel gezien. Ik had mijn oog op een andere jongen laten vallen.

Saai

Seks is voor mij altijd iets geweest wat ik makkelijk doe. Ik heb nooit het gevoel gehad dat je dat moet bewaren voor iemand van wie je echt heel veel houdt. Mijn beste vriendin had vanaf haar zestiende tot haar vijfentwintigste hetzelfde vriendje.

Terwijl ik met de ene na de andere jongen het bed in dook, werden haar ‘spannende’ verhalen steeds saaier. Ze kenden elkaar door en door; waarom zou je dat op zo’n jonge leeftijd al willen?

Slet

Op school stond ik al snel bekend als de slet. Daar zat ik niet mee. De meiden die dat zeiden, waren gewoon jaloers op de aandacht die ik wél van jongens kreeg en de jongens vonden mij maar wat interessant.

Ik ging veel uit en omdat mijn ouders mij heel vrij op hebben gevoed, was het nooit een probleem dat ik bij iemand bleef slapen. Of dat nou een jongen of een meisje was; als ik maar voorzichtig deed, drukten ze mij op mijn hart.

Verkracht

Ik ben echt wel eens een keer een verkeerde vent tegengekomen. #metoo-achtige praktijken; ik heb ze zeker meegemaakt. Ik ben daar altijd heel fel op geweest en ik ben gelukkig ook fysiek een vrij sterke vrouw. Als mannen mij niet respecteren, stap ik op.

Eén keer heeft een man geprobeerd mij te verkrachten. Ik ben toen zo verschrikkelijk hard gaan schreeuwen en heb hem zo hard geslagen, dat hij mij vanzelf liet gaan.

Alleen maar gepraat

Het zijn er zeker meer dan duizend geweest en ik heb geen idee hoe ze allemaal heten. De laatste twee jaar heb ik alleen nog maar seks met Alex. Ik wist meteen dat hij het was, toen ik hem ontmoette.

Ik had zoveel mannen gezien en met zoveel mannen het bed gedeeld, maar Alex was anders. Wij klikten vanaf de eerste seconde op een totaal ander level. Hij is mijn soulmate; de eerste avond dat we bij elkaar waren, hebben we niet eens seks gehad. We hebben alleen maar met elkaar gepraat.

Zwanger

Alex en ik zijn getrouwd en ik ben zwanger. Eindelijk heb ik rust in mijn leven. Ik hoef niet meer op stap of ‘op jacht’ zoals ik altijd zei. Ik heb mijn man gevonden. Ik heb genoten van mijn wilde jaren, het was hartstikke spannend en leuk. Maar het was ergens ook leeg, je hecht je aan niemand.

Ik heb in die tijd ook een paar keer een soa opgelopen, iets waar je natuurlijk ook niet op zit te wachten. Ik deed het gewoon niet altijd veilig. Waar ik wel heel punctueel in was, was het slikken van de pil. Ik wilde écht niet zwanger raken van een van mijn scharrels.

Hij schrok

Alex weet dat ik heftig heb geleefd. Hij schrok wel van het aantal, maar weet dat die tijd achter mij ligt. We komen wel eens een man tegen die mij op een manier gedag zegt, waardoor Alex het meteen doorheeft. “Eén van de duizend?” vraagt hij dan gekscherend.

Hij zit er niet meer mee. Hij weet hoe toegewijd ik nu ben. Ik zal hem niet belazeren. Nog drie maanden en dan wordt onze dochter geboren. Ik hoop dat zij later als ze groot is, iets netter is dan haar moeder…

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw ‘Tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.