Vrouw/Horoscopen
991788020
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 15 oktober - Liefde kan je vleugels geven, Schorpioen

Jij bent baas over jezelf, maar blijf hoffelijk, Weegschaal.

Jij bent baas over jezelf, maar blijf hoffelijk, Weegschaal.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Jij bent baas over jezelf, maar blijf hoffelijk, Weegschaal.

Jij bent baas over jezelf, maar blijf hoffelijk, Weegschaal.

VANDAAG JARIG

Qua gezondheid zul je komend jaar extra alert moeten zijn, maar overdrijf het niet. Je hebt de neiging kleine ongesteldheden uit te vergroten en een hypochonder te worden. Focus op een gezonde leefwijze en let niet te veel op verschijnselen. Spaar je rug en laat de voeten regelmatig masseren.

RAM

Loop niet achter de massa aan; ga onorthodox te werk en voeg aan alles wat uit je handen komt een element van verrassing toe. Zet je intuïtie op scherp; je weet wat anderen willen of graag horen. Gebruik je analytisch denkvermogen.

STIER

Dankzij een speciale kennismaking kan druk afnemen; je bent blij dat je iets hebt bezocht waar je tevoren geen zin in had. Laat je gelden en niet naar de achtergrond dringen. Een liefdesrelatie moet meer ruggengraat krijgen; zeg wat je voelt.

TWEELINGEN

Probeer samen te werken met iemand wiens ideeën loodrecht tegenover de jouwe staan; je kunt er veel van opsteken. Wees praktisch in zaken als gezondheid en werk. Houd er rekening mee dat het vanavond laat kan worden.

KREEFT

Heb niet te hoge verwachtingen, laat komen wat komt. Plan een vakantie; zoek op het internet naar iets betaalbaars en breng de bal aan het rollen. Een zorgwekkende juridische kwestie kan ineens verrassend worden opgelost.

LEEUW

Je kunt vandaag veel zaken naar jouw hand zetten; uitstel hoeft geen afstel te worden. Toon initiatief en sluit onderhandelingen af met een contract waarmee je jezelf niet te kort doet. Houd eigen financiën goed in de gaten.

MAAGD

Hecht geen waarde aan de praatjes van iemand die denkt de wijsheid in pacht te hebben op financieel gebied. Geef geen inzage in persoonlijke omstandigheden. Je kunt een mooie winst boeken als je niet te bescheiden bent.

WEEGSCHAAL

Doe wat je wilt doen op jouw eigen manier ook al probeert een naaste je te beïnvloeden of tegen te houden. Jij bent baas over jezelf, maar blijf hoffelijk. Schenk geen aandacht aan vleierij. Doe onderzoek naar een nieuw product.

SCHORPIOEN

Geef je creativiteit de ruimte, je kunt vandaag iets moois maken. Liefde kan je vleugels geven en de toekomstplannen die je maakt zijn nog bereikbaar ook. Zorg voor een solide basis als je besluit een gezin te stichten.

BOOGSCHUTTER

Plichten kunnen wrijving veroorzaken; probeer meer te delegeren en wees wat guller met een prijzend woord. Neem een besluit over een relatie; je hebt nu de moed een onhoudbare situatie te doorbreken.

STEENBOK

Anderen kunnen je gemist hebben en duidelijk maken dat iets niet leuk was zonder jou. Het zal je dag opvrolijken. Toon originaliteit in je werk. Verdwenen geld kan worden teruggevonden; stel maar liever geen vragen.

WATERMAN

Je kunt tijdens een congres of vergadering iemand ontmoeten met wie je meteen op één lijn zit. Sta open voor de ideeën van de mensen om je heen. Een hindernis kan een zegen blijken. Een fysiek ongemak verdwijnt als je meer beweegt.

VISSEN

Je kunt de aandacht trekken van iemand die aan belangrijke touwtjes trekt; maak duidelijk wat je wilt en wat je wilt veranderen. Bepaal je eigen tempo; laat je niet opjagen. Wees eerlijk, vooral tegen jezelf. Houd je banksaldo in balans.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.