Vrouw/Horoscopen
994313212
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 7 april - Een geheime affaire loopt gevaar, Schorpioen!

Bemoei je niet met alles, Ram!

Bemoei je niet met alles, Ram!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Bemoei je niet met alles, Ram!

Bemoei je niet met alles, Ram!

VANDAAG JARIG

Houd rekening met ingrijpende veranderingen. Je geest die al decennialang actief is, zal dit jaar nog naar een hogere versnelling moeten schakelen, zeker als je bezig bent een carrière op te bouwen. Aan het eind van dit jaar zul je tevreden kunnen vaststellen dat de resultaten niet teleurstellen.

RAM

Als je het leven te serieus neemt, hebben anderen een zware dobber aan je en zullen je uit de weg gaan. Daar word je dan weer kribbig van. Ontspan en probeer meer plezier te beleven aan de dingen die je doet. Bemoei je niet met alles.

STIER

Raadpleeg een opvoedkundig standaardwerk als je overhoop ligt met een kind. Laat je niet afschepen als je tot een schikking tracht te komen. Geef evenmin de moed op als je huwelijk dreigt weg te glijden naar verveling. Doe meer samen.

TWEELINGEN

Concentreer je minder op hetgeen anderen voor je kunnen doen en meer op hetgeen jij voor anderen kunt zijn. Een problematische relatie wordt beter als je deze meer aandacht geeft. Vat niet elke opmerking als een belediging op.

KREEFT

De zaken waarmee je de laatste jaren bezig was, kunnen nu worden afgewikkeld zodat je verder kunt met je leven. Ook een juridische kwestie kan worden afgerond. Dat kost tijd, maar stel het niet uit. Neem ook een persoonlijk besluit.

LEEUW

Maak geen ruzie met autoriteiten; je kunt ze toch niet van je gelijk overtuigen. Je bespaart tijd door je te distantiëren van koppige lieden. Trek je niets aan van de vragen van iemand die nieuwsgierig is. Heb vertrouwen in jezelf.

MAAGD

Je wilt met je werk bewonderd worden en misschien zelfs beroemd. Dat zou best kunnen lukken. Dit is een prima dag om voor eigen plannen en belangen op te komen. Als je niet te veel vraagt zullen anderen je graag tegemoet komen.

WEEGSCHAAL

Word niet te fanatiek in je ideeën, zeker niet als anderen ze niet begrijpen of er de haalbaarheid niet van inzien. Trek je in dat geval terug en denk nog eens goed na. Leef je in, kruip even in je schulp, maar blijf wel zelfbewust.

SCHORPIOEN

Door ruzie kan een creatief project tot stilstand komen. Als je besluit het alleen voort te zetten kun je een mooi staaltje werk afleveren. Heb vertrouwen in jezelf. Een geheime affaire loopt enig gevaar te worden ontdekt.

BOOGSCHUTTER

Ga in op een aanbod van een collega om je te helpen en delegeer een opdracht. Je carrière verloopt misschien voorspoedig, maar privé houd je weinig tijd over. Stop wat eerder vandaag en geniet van een rustige avond.

STEENBOK

Het liefst zou je je losmaken van beperkingen; dat heeft niets met de lente te maken. Verplichtingen kunnen je echter aan banden leggen. Maak voor vanavond een afspraak om met iemand de zinnen te verzetten. Bedenk iets leuks.

WATERMAN

Neem geen risico met gezamenlijke bezittingen. Stel een besluit waarmee veel geld gemoeid is niet uit. Hoewel je gezegend bent met een ruime mate van originaliteit zal je partner niet blij zijn als je ineens van alles verandert.

VISSEN

Als je te veel met zaken en te weinig met het thuisfront bezig bent, roep je spanning op. Ook kun je iets missen waarvan je liever getuige zou zijn. Blijf in contact, ook al heb je het druk en maak het goed als je iets bent vergeten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.

POPULAIRE VIDEO'S