994888
Vrouw

VROUW op liefdespad in Toscane

Samen met 25 VROUW lezeressen en hun partners vloog VROUW met Transavia naar Toscane voor de (internationale) premiere van de Toscaanse Bruiloft. En niet alleen op het doek, maar ook in de zaal vloeide de liefde rijkelijk.

Mooiste Valentijnsdag ooit

Zoals bij Joyce Feij (21) en haar lief Lars Hitz (26) uit Maastricht, die hun reis via VROUW wonnen en flink wat werk moesten verzetten (letterlijk!) om mee te kunnen. Maar alle moeite werd meer dan beloond: 'Dit was echt de mooiste Valentijnsdag van ons leven', aldus het stelletje.

Een echte Toscaanse bruiloft bijwonen

Voor Susan Bruijn en Martin Ottevanger is de reis naar Toscane vooral 'even tijd voor elkaar'. Het LAT-ende stel woont niet samen en verwacht ook zeker niet dat ze elkaar in de nabije toekomst het ja-woord geven.  Maar dat weerhoudt ze er niet van in hartje Florence achter een bruidspaar het stadhuis in te lopen en even stiekem mee te gluren wat zo'n Toscaanse bruiloft nou inhoudt. Een leuk moment, 'maar echt mooi was de bruid niet hoor', grapt Susan.

Gelukkig blijkt het in de film allemaal net even mooier. De bruidjes zijn beeldschoon, de jurken jaloersmakend en misschien, heel misschien leven ze ook nog wel lang en gelukkig... Maar daarvoor moet je de film zelf zien. Geniet!