Nieuws/Wat U Zegt
1022811
Wat U Zegt

'Dit gaat echt alle perken te buiten'

De familie Hoogeveen uit Mijdrecht boekte via Cheaptickets een vierdaagse vakantie naar Barcelona ter gelegenheid van een zilveren huwelijk. Door een verkeerd gespelde naam moet de familie maar liefst 100 euro bijbetalen. ,,We willen graag leven in een redelijke en 'kloppende wereld'. Dat lukt niet altijd, maar dit gaat echt alle perken te buiten.'' Wat vindt u hiervan?

Fam Hoogeveen, Mijdrecht:

Bij deze wil ik melding maken van een ernstige misstand bij het boeken van een vliegticket digitaal. Op 6 december boekten wij als gezin voor 6 personen een vliegreis naar Barcelona in de maand april 2014. Dit in het kader van ons 25-jarig huwelijksfeest.

Afgelopen jaren hebben we - om dit mogelijk te maken - elke maand spaargeld opzij gelegd. Eindelijk gaan we met elkaar 4 dagen naar Barcelona. De enige vakantie die we dit jaar financieel kunnen doen!

We hebben gewacht op het gunstige moment om te boeken en hebben nu ruim 800 euro betaald voor deze 6 tickets. Na bevestiging vanuit Cheaptickets en de KLM blijkt dat er in de gegevens van de 6 personen (naam-voornamen-geboortedata etc) EEN letter onjuist is. Let wel, EEN letter! De achternaam VerstegeN stond geboekt als Verstege. Er moest dus nog even een letter achter.

We hebben gebeld met Cheap Tickets en KLM en wat blijkt? De mutatie is wel mogelijk, maar deze gaat 100 euro kosten! En dat op een ticket van 130 euro! Een letter toevoegen kost dus 100 euro!

In wat voor wereld leven we? Wie wil zijn zakken vullen met andermans zwaar verdiende geld? Wat een trieste wereld! Wie kan ons helpen en deze misstand uit de weg helpen ruimen. We willen graag leven in een redelijke en 'kloppende wereld'. Dat lukt niet altijd, maar dit gaat echt alle perken te buiten. We zouden het als familie zeer op prijs stellen als dit groot in het nieuws gebracht kan worden zodat velen kennis kunnen nemen van deze misstand.

Wat vindt u hiervan? Vindt u de mutatiekosten van 100 euro ook belachelijk? Laat uw mening achter!