1067368
Wat U Zegt

'De teloorgang van de VVD'

Volgens C.J. Dekker uit Urk heeft de VVD de belangrijkste speerpunten van de liberalen verwaarloosd. "Je zou je toch niet kunnen voorstellen dat de SGP voor meer abortus en euthanasie gaat pleiten of een algehele openstelling van winkels op zondagen wil invoeren? Dat gebeurt dan ook niet", zo begint hij zijn brief.

"Bij de VVD gebeurt zoiets wél met liberale kroonjuwelen. Zo worden kleine ondernemers steeds zwaarder belast, gaan lasten voor burger en bedrijf omhoog,  is voor criminelen geen plaats meer in een cel, zijn enkelbandjes gepromoot en wordt het leger uitgekleed. De VVD is gegijzeld door de socialisten en ook door Europa, want niets wordt door de grootste regeringspartij ondernomen om 's lands burgers te beschermen tegen de steeds toenemende dreigingen van EU-verdragen.

Sommige VVD'ers zoals de heer Van Baalen signaleren de grote kans op problemen door de te verwachten instroom van Roemenen en Bulgaren, maar er gebeurt helemaal niets. Oproep aan de heren Wiegel, Bolkestein en Van Baalen: saneer uw partij grondig, voer praatjesmakers af en word weer een degelijke partij voor hardwerkend Nederland."

C.J. Dekker, Urk

Vindt u ook dat de VVD steeds meer haar identiteit verliest? Reageer op de brief van meneer Dekker!