Nieuws/Wat U Zegt
1118787726
Wat U Zegt

’Respect voor politieagenten’

Al snel worden de spotlights gericht op agenten terwijl we nauwelijks beseffen waar ze bijna dagelijks mee worden geconfronteerd, aldus M. van den Berg.

De meest afschuwelijke verwensingen, aantijgingen en doodsbedreigingen krijgen ze over zich heen van zowel de autochtone - als van de allochtone jeugd.

Ga er maar aanstaan en het blijven mensen en zijn geen robots terwijl wel van ze wordt verwacht dat ze alles in het werk stellen om de orde te handhaven of te herstellen en dat gaat vaak niet zonder slag en stoot en er is een grote kans dat men zelfs gewond raakt.

Vrijheid van meningsuiting is uiteraard een groot goed maar zoals velen de politie uitmaken overstijgt grenzen en dat moet strafbaar worden gesteld want het democratisch beginsel wordt hierdoor met voeten getreden.

Die agenten, die er zijn voor onze bescherming, worden al betrekkelijk snel op een hakblok gelegd maar daarbij vergeet men wel wat al die relschoppers niet uitkramen en dat kan dan zomaar. Petje af voor onze dienders want ze staan er toch maar !

M. van den Berg,

Den Haag

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo