Nieuws/Wat U Zegt
1122470
Wat U Zegt

WUZmail: Dijsselbloem onhandig, maar wel eerlijk

Na een storm van kritiek vanuit Brussel is nu ook de kritiek losgebarsten in de Tweede Kamer over de omstreden uitspraak van minister en eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem dat de aanpak zoals bij Cyprus als voorbeeld zou kunnen dienen voor toekomstige reddingsoperaties. Toch zijn er ook wel mensen zoals lezeres mevrouw Paulusse uit Purmerend die het voor de minister opnemen. Hoe denkt u hierover,  was het onhandig van hem, maar heeft hij in uw ogen niet aan geloofwaardigheid ingeboet? Laat het ons weten en reageer!

Mevrouw Paulusse schrijft: Jeroen Dijsselbloem was misschien niet erg handig in zijn uitspraak over Cyprus, maar aan de andere kant weten we nu eens wel waar we echt aan toe zijn. Is er een keer een politicus die er niet omheen draait, dan is het weer niet goed!

Niet erg intelligent

Naast bijval zijn er ook mensen die vinden dat Dijsselbloem door zijn uitspraak heeft laten zien lang niet zo slim en intelligent te zijn als velen dachten. Lezer Roel ten Klei uit Veenendaal schrijft: Minister Dijsselbloem kent het woord “blauwdruk” niet, zo vertelde hij bij Pauw en Witteman. Hoe kan je nu iets in de steigers zetten zonder blauwdruk, of bouwtekening. Of zegt dit feit juist iets over de intelligentie van de heer Dijsselbloem!

Meediscussiëren over dit en andere onderwerpen doet u op www.wuz.nl