Nieuws/Wat U Zegt
1124201
Wat U Zegt

Oproep: Reageren

Bent u als reageerder actief op het internet en wilt u hierover uw verhaal vertellen aan documentairemaker Joep van Osch. Lees dan hier verder hoe u met hem in contact kunt komen. Welke rol speelt WUZ in je leven en wat betekent online reageren voor u? Lees hier verder.

Beste reageerder,

Het Internet wordt wel eens een virtueel dorpsplein genoemd. Forums en blogs vormen het nieuwe centrum van Nederland. Jongeren en ouderen, blanke mensen en allochtonen met verschillende levensopvattingen komen samen om met elkaar in gesprek te gaan. Dit levert een bruisende online gemeenschap op, een thermometer voor wat er in Nederland speelt.

Ik ben benieuwd naar de bewoners van deze online gemeenschap en maak hier momenteel een documentaire over. Wie gaan er schuil achter deze online profielen? Voor deze documentaire voor de omroep HUMAN ben ik op zoek naar verschillende reageerders: mensen van vlees en bloed met ieder een eigen verhaal.

Daarom wil ik graag met jou in contact komen. Wat drijft je om online te reageren? Welke rol speelt WUZ in je leven? Wat betekent online reageren voor jou? Heb je contact met andere reageerders?

Een reactie is welkom op documentairehuman@gmail.com. Je kunt je verhaal eventueel ook anoniem aan mij kwijt. Ik kijk uit naar je reactie!

Hartelijke groet,

Joep van Osch

Documentairemaker