1125368
Wat U Zegt

WUZmail: Diefstal toegenomen, ook op Cyprus

"Naast de eigen politici, onze nationale banken, hebben we nu de 'Europese afromers' erbij gekregen", schrijft Frans Piekstra uit Dronten. "Die leggen de rekening van eigen falen neer bij het publiek dat er deel nog part in had."

Frans Piekstra uit Dronten:

Het Europees financieel reddingsplan is gepresenteerd. Europa (wij) betalen 10 miljard en 5 miljard wordt van het spaartegoeden van de Cyprioten gestolen. Een nieuwe variant van diefstal, nu waren we al wat gewend van ons eigen Nederlandse politici en banken, maar de Europese politici demonstreren “Baas boven Baas” en doen simpelweg een greep in iemands zuur verdiende spaarpot.

Naast de eigen politici, onze nationale banken, hebben we nu de “Europese afromers” erbij gekregen. Die leggen de rekening van eigen falen neer bij het publiek dat er deel nog part in had. Wie gaat dit crimineel optreden aanpakken, daar zou de politiek wat moeten doen!! Van de politiek hoeven we niets te verwachten, immers iemand moet de politieke en bancaire incompetentie betalen. Nederland is gewaarschuwd “Mister Euro”, onze eigen Dijsselbloem, waart rond door Europa, de vraag is niet of, maar wanneer Nederland ook voor deze Cypriotische maatregel aan de beurt komt.