1145239
Wat U Zegt

WUZmail: Grootverdieners

"Wel altijd sociaal betrokken zijn aan de praattafel, maar die betrokkenheid stopt, zodra die in de buurt komt bij de eigen knip van de heren van de Vara," mailt Ferry de Koning uit Assen. Waarom niet wat inleveren zodat goede programma's gemaakt kunnen blijven worden? Reageer.

Ferry deKoning, Assen:

De Vara start sinds enige tijd het programma Pauw en Witteman met het scherm op zwart en de mededeling 'als u dit niet wilt missen'. Een verkapte bedreiging dat dit programma weleens op zwart zou kunnen gaan.

Het zou de heren van de Vara sieren als  zij iets zouden kunnen missen van hun riante met belastinggeld betaalde salarissen. Wel altijd sociaal betrokken zijn aan de praattafel, maar die betrokkenheid stopt, zodra die in de buurt komt bij de eigen knip van de heren van de Vara.

Daarom zou ik het willen omdraaien en een moreel appèl willen doen op de grootverdieners van de Vara en zelf iets te willen missen van hun riante salaris zodat voor de toekomst kwalitatief goede programma's gemaakt kunnen blijven worden.