Nieuws/Wat U Zegt
1163943769
Wat U Zegt

’Rechtsextremisme ontstaat niet zomaar’

Vanzelfsprekend moeten rechts-extremistische excessen te vuur en te zwaard worden bestreden. Dat is duidelijk. Maar helemaal uit het niets komt deze ontwikkeling natuurlijk ook weer niet, mailt Jan Pronk.

Zolang de politiek rechtse partijen als PVV en FvD blijft uitsluiten van coalitiedeelname en de linkse media rechts Nederland blijft negeren of in het beste geval onheus blijft bejegenen ontstaat er onvrede binnen het rechtse electoraat.

Al jaren wordt er vanuit deze hoek geageerd tegen de onuitvoerbare klimaatdoelen, maar ook tegen de immer voortdurende immigratie van mensen die niet of nauwelijks een bijdrage leveren aan onze samenleving. En dan ontstaan er blijkbaar deze min of meer ondergrondse stromingen omdat de onvrede onder rechts zich toch een weg moet zoeken. Rechts deugt nu eenmaal niet en zo wordt dit beeld nog eens extra versterkt.

Dit is niet de kant die we op moeten maar zolang linkse politici, door het stelselmatig uitsluiten van rechtse partijen, de regels van de democratie met voeten treden is dit wel wat ons steeds meer te wachten zal staan.

Jan Pronk, Beverwijk

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo