1168209
Wat U Zegt

WUZmail: Feestjes

"Mevrouw Peijs geeft een afscheidsfeestje, Den Haag geeft tonnen uit aan een nieuwjaarsreceptie... Wie mogen daar komen? Hoofdzakelijk dezelfde receptiegangers zoals altijd. En wie mag het betalen?" Henk uit Reeuwijk is boos. Reageer.

Henk, Reeuwijk

De burgers moeten allemaal inleveren, het is pijnlijk, maar het kan niet anders; zo komen wij sterker uit de crisis! Mevrouw Peijs geeft een afscheidsfeestje, en er komt een welkomstfeestje voor de nieuwe commissaris. De gemeente Den Haag geeft weer enkele tonnen uit voor een nieuwjaarsreceptie. Wie mogen daar komen? Hoofdzakelijk dezelfde receptiegangers zoals altijd. Wie mag het betalen? Hoofdzakelijk de burgers die niet uitgenodigd worden, zoals altijd.

De heer Amtsma geeft 2 jaar na zijn vertrek uit de 2e kamer alsnog een afscheidsfeestje, en wie komen er opdraven? Jawel, weer dezelfde gratis innemers op kosten van de gemeenschap! Liefst 200 man, overal vandaan, waarschijnlijk met chauffeur. Wie betaalt dat allemaal? Wat denkt uzelf?

Heeft men in Den Haag dan absoluut geen idee dat zij zich belachelijk en ongeloofwaardig maken met dit soort geldsmijterij terwijl steeds meer mensen naar de voedselbank moeten? Zij moeten zich diep schamen!!