Nieuws/Wat U Zegt
1175137
Wat U Zegt

WUZmail: Bemoeiziek

Peter van der Zijden uit Leidschendam baalt er enorm van dat overgebleven vrije dagen aan het eind van het jaar niet meer uitbetaald mogen worden. "Bedankt kabinet, voor het verzieken van mijn vakantie met de kinderen."  Heeft u ook zo de pest in?

Peter van der Zijden, Leidschendam:

Gaarne wil ik langs deze weg het kabinet bedanken voor het verzieken van mijn vakantie met de kinderen voor de komende jaren.

Door zich te bemoeien met hoe ik mijn vrije tijd indeel en verbruik kan ik niet meer zoals ik gewend ben aan het eind van het jaar mijn overgebleven vrije uren uit laten betalen. Met dit bedrag betaalde ik normaliter mijn jaarrekeningen en kon dan mijn vakantiegeld gebruiken voor mijn vakantie met de kids. Dit jaar is dat dus niet meer mogelijk omdat het opnemen van vrije tijd 'gezonder' is voor de werkende mens en dus niet meer uitbetaald mag worden. Sterker nog: opgespaarde vrije tijd vervalt na 6 maanden dus dan ben je het gewoon kwijt!! Mijn vakantiegeld gaat dus dit jaar naar mijn jaarrekeningen en ik en mijn kinderen gaaan gezellig de grote vakantie uit het raam zitten kijken omdat er geen geld is om wat leuks te gaan doen. Rutte, nogmaals hartelijk dank.

Reageren op dit en andere onderwerpen doet u op www.wuz.nl