Nieuws/Wat U Zegt
1177509
Wat U Zegt

WUZmail: Geen huis

Cora Verheugd moest even wat wegslikken toen ze las over de asielzoekers in Amsterdam. "Als die mogen blijven, willen ze allemaal een huis en moet mijn 30-jarige dochter nog langer wachten op een woning." Lees hier haar verhaal en reageer.

Cora Verheugd uit Amsterdam:

Als de asielzoekers in Amsterdam Noord hier mogen blijven, willen ze allemaal een huis en moet mijn 30-jarige dochter nog langer wachten op een woning.

30 jaar oud zijn, geboren en getogen in Amsterdam, en dan wonen in een anti kraakwoning van Ymere . Door een fout is ze pas 7 jaar ingeschreven bij Woningnet en nog lang niet aan de beurt voor een huis.

Ook mensen die legaal naar Nederland (Amsterdam) komen hebben voorrang.  Hoe is dit mogelijk? Inmiddels is mijn dochter 3 maanden zwanger en weet niet of zij nog een huis heeft als haar baby geboren gaat worden. Kopen is geen optie, daar verdient ze te weinig voor.

Mijn Amsterdamse moederhart huilt. Misschien moet mijn dochter, als echte Amsterdamse, ook maar met een tentje voor de deur van de burgemeester  gaan zitten.

Reageren op dit en andere onderwerpen doet u op www.wuz.nl