Nieuws/Wat U Zegt
1177542
Wat U Zegt

WUZmail: Schijndemocratie

De niet aflatende stroom van kritiek op Rutte II bewijst, dat een groot deel van onze bevolking geen genoegen meer neemt met kiezersbedrog. Dat vindt Jacques Ponjee. Bent u ook net als Ponjee bang dat we in Nederland op een schijndemocratie afstevenen? Discussieer mee.

Jacques Ponjee

De niet aflatende kritiek op Rutte II bewijst dat een groot deel van onze bevolking geen genoegen meer neemt met kiezersbedrog. Dit keer ging het dan ook niet over futiliteiten, maar over een wezenlijke keuze van de kiezer.

Waren we er  al aan gewend, dat de kamer in het verleden onjuist of onvoldoende geïnformeerd werd, nu lijkt het erop, dat grootschalig  kiezersbedrog ook usance is geworden.

En niet alleen de zwevende kiezers werden bedrogen,  maar ook de partijleden van m.n. de VVD. Als dit de nieuwe trend wordt, dan zijn we al een heel eind op weg om onze dierbare democratie te veranderen in een dictatuur.

Dit geschonden vertrouwen is niet meer te repareren door te zwijgen of door opmerkingen, als:  bereidt u zich er maar vast op  voor, dat het allemaal nog veel erger wordt!

Dit kabinet en de hele VVD-top dient zo spoedig mogelijk te verdwijnen.

Want als dit door de kiezers geaccepteerd wordt, dan zie ik Rutte en consorten nog wel eens samen met Poetin om de  tafel zitten, om les te krijgen  in het omtoveren van onze democratie in zijn schijndemocratie.!.

Reageren op dit en andere onderwerpen doet u op www.wuz.nl