Nieuws/Wat U Zegt
1313035
Wat U Zegt

’Griepprik heeft geen zin’

Opnamestops in ziekenhuizen Zuid-Nederland als gevolg van griepgolf (Tel. 12/1). Dit is mijns insziens een gevolg van de griepprik. Ik ben 75 jaar en heb hem nimmer gebruikt.

Nimmer ziek. Wijlen mijn vader was nimmer ziek. Na een griepprik hebben ze hem amper kunnen redden. Mijn vrouw, te vroeg geboren, hoestte vroeger veel. De ’zinvolle’ griepprik na haar 65e jaar zorgt voor maanden rauwe hoest nu.

Grote handel! Minister Klink (CDA) heeft miljoenen euro gemeenschapsgeld weggegooid om op advies te veel van die rotzooi in te kopen. Let wel, dit werkt het natuurlijk afweersysteem om zeep. Het werkt nl heel selectief. Je verzwakt het immuunsysteem tegen de griepsoorten die niet in de gifspuit zitten.

Voor de goede orde, ik ben geen arts. Beetje verstand van natuurkunde. Wel heb ik kennis genoten van artsen die onderbouwde kritiek hebben op dit overbodige prikgedrag.

Let wel, ik ben niet tegen spuiten als het wél zinvol is; polio, mazelen, tbc etc.

Henk Terpstra

Uw mening wordt op prijs gesteld. Mail naar reacties@wuz.nl

of laat het ons weten via twitter naar @WatUZegt.

-------------------------

D. van der Meijden: Ben ook 76 en heb samen met mijn vrouw nergens last van. Ik probeerde de prik 2 maal en werd 2 maal ziek. Nu al 8 jaar niet meer en nooit griep. Allemaal zakken vullerij.