Wat U Zegt/Columns
1365791
Columns

Strikt Privé

Evert Santegoeds

Evert Santegoeds

Daar hadden we ook wel een wedje op durven maken, dat de verloving van PRINS HARRY en MEGHAN MARKLE niet lang meer op zich zou laten wachten. Alle voortekenen waren er immers, de laatste flinke aanwijzing: dat zij stopte met haar rol in de serie Suits en haar woning in Canada had ontruimd. Naar goed gebruik blijft in Engeland weinig geheim.

Evert Santegoeds

Evert Santegoeds

Anders is dat bij ons, waar de poorten van De Eikenhorst hooguit eens per jaar opengaan en de muur rond Paleis Huis ten Bosch hoger wordt dan ooit. PRINSES AMALIA wordt veertien, maar de keren dat zij achter dranghekken in het openbaar verscheen zijn te tellen. Anders dan bij andere Europese koningshuizen is zij als jonge Kroonprinses kennelijk vrijgesteld van koninklijke kinderarbeid.

Daarnaast natuurlijk aandacht voor een affaire die maar blijft voortwoekeren en die nu mogelijk ook MATTHIJS VAN NIEUWKERK in de problemen brengt. Niet dat hij zich aan iemand heeft vergrepen die daar problemen mee had, maar hem hangt wel een claim boven het hoofd van GIJS VAN DAM. Moet de DWDD-ster bang zijn voor een brief waar Privé ook een kopie van in handen kreeg?