Nieuws/Wat U Zegt
1428779494
Wat U Zegt

’Relschoppers verzameling egoïsten’

Na 1970 zijn er hier generaties opgegroeid die niet hebben meegekregen welke vrijheid wij in Nederland mogen koesteren, aldus H. Greup.

Bij een pandemie moet de overheid beperkingen en regels invoeren waaraan wij ons dienen te houden. Vrijheid is een zegen voor ons land. Die is echter niet bedoeld om je eigen zin door te drijven ten koste van de democratische meerderheid. Inmiddels schijnt beschaafdheid een ouderwets woord te zijn.

De afschaffing van de dienstplicht i.p.v. uitbreiding met sociale dienstplicht was één van de grootste politieke domheden. Binnen die disciplinaire omgeving leert de jeugd wat het betekent om iets voor elkaar en voor het land over te hebben. Wat men in de opvoeding niet heeft meegekregen leert men dan: eigen verantwoordelijkheid, liefde voor van je land en voor je medemens i.p.v. egoïsme. Met onze softe aanpak en wetgeving zijn wij dit land aan het afbreken: jammer!

Kleine groepen radicalen kunnen de huidige tegenslag van twee jaar pandemie niet aan. Wat een stakkers die met geweld ’iets’ proberen te forceren, enorme schade aanrichten en er weer met lichte straffen vanaf komen. De overgrote meerderheid staat niet achter hen!

H. Greup