Wat U Zegt/Columns
1454876
Columns

Strikt Privé

Wat een verrassend einde van het jaar voor SONJA BAKKER. Vierde zij de vorige kerst met het bange vermoeden dat dit weleens haar ‘last Christmas’ met toenmalige echtgenoot JAN REUS kon zijn, dit jaar beleefde zij inderdaad voor de tweede keer een trieste scheiding. Maar inmiddels ziet het leven er opnieuw heel anders uit voor de dieetkoningin, die miljoenen zwaarder werd naarmate Nederland meer afviel. Op een plek waar je dat helemaal niet zou verwachten, leerde zij de man kennen met wie zij nu kerst viert en met wie zij ook al een eerste liefdesvakantie beleefde: BARRY!

Alleen in Privé Sonja’s eigen verhaal.

Ook MARTINE BIJL laat weer van zich horen en dat zal heel Nederland plezier doen. De creatieve duizendpoot, winnares van een Gouden Televizier-Ring, worstelt ruim twee jaar na haar zware hersenbloeding nog steeds met de gevolgen daarvan. Maar Martine blijkt gelukkig al wel weer in staat om op eigen humorvolle wijze uit de doeken te doen wat zich allemaal afspeelt in haar hoofd. In een boekje als kerstcadeau aan relaties vertelt zij over ‘E.T.’ in haar hoofd en wat de knipogende walvis van de Staatsloterij bij haar teweegbrengt!

Wat het nieuwe jaar zal brengen? Niemand die het weet, al doet onze eigen LIESBETH VAN DIJK in ons volgende nummer dat een dag ná kerst verschijnt, haar best dat te voorspellen.

Wat we weten: PRINS HARRY en MEGHAN MARKLE gaan trouwen. En u kunt daarbij zijn!

Ik wens u en de uwen een geweldig kerstfeest.