Nieuws/Wat U Zegt
1463719144
Wat U Zegt

’Even een kleine winterslaap’

70+ en al sinds maart 2020 houd ik mij aan de Covid-regels die de regering ons heeft opgelegd, schrijft H. Noordwijk. Totaal geen moeite mee.

Ik ontvang buiten mijn kinderen om geen bezoek en ga ook niet op bezoek. Bezoek alleen de supermarkt voor mijn wekelijkse boodschappen. De kleine mini-vakanties in Nederland niet meer gemaakt sinds maart 2020 (En ja, die mis ik). Is allemaal niet leuk, maar we moeten proberen om met z'n allen het virus de baas te worden. Ik zeg met z'n allen.

En dit laatste zie ik steeds minder gebeuren. Iedereen heeft recht op een mening wat de aanpak van Covid betreft, maar iedereen heeft ook de plicht om te luisteren naar ieders mening.

Ik heb nu besloten om niet meer te kijken naar talkshows en alleen nog een keer per dag naar het journaal. Voor de rest wil ik nu na al de maanden van mijn best doen alleen nog maar lekker wandelen, lekker een boek lezen en op tv kijken naar ontspanning.

Gewoon even net als de egeltjes in mijn tuin: een kleine winterslaap met alleen maar kleine dingen die mij ontspanning en plezier geven. Tot na de winterslaap.

H. Noordwijk