Nieuws/Wat U Zegt
1466158762
Wat U Zegt

Lezersbrief

’Het roer moet om in politiek Den Haag’

Sandra Bronkhorst - Dros is erg ontevreden met het beleid van Rutte III en kijkt uit naar de verkiezingen van volgend jaar.

Met veel belangstelling de rubriek van Wierd Duk in De Telegraaf gelezen. Al langere tijd volg ik online de berichten van Syp Wynia. En net het afgelopen weekend het boek ’Tegen de onzin’ in een adem uitgelezen. Syp benoemt talloze zaken die de autochtone Nederlander allang dwars zit.

Wij worden gewoon niet gehoord in politiek Den Haag. Rutte liegt en draait. Zijn kabinet komt helemaal niet op voor de burger. Syp geeft een heldere kijk op het falen van deze regering. Hoog tijd dat er puinruimers komen en de bezem door talloze zaken gaan halen.

Door het idiote klimaatbeleid, wat geen enkele regeringspartij in haar progamma had staan, worden wij in een megarecessie gestort. Alles wordt steeds duurder maar de inkomens stijgen niet navenant. Vandaar dat een hoop mensen in de schulden belanden. De onvrede hoor je overal. En maar immigranten binnenhalen, maar huizen bouwen, ho maar! Ik kijk uit naar de verkiezingen volgend jaar, het roer moet om!

Sandra Bronkhorst - Dros, Leeuwarden