1493342
Wat U Zegt

’Nog steeds smullen van de verhalen’

Van harte gefeliciteerd met het jubileum van het dagblad De Telegraaf, schrijft M.J. Verschure-Brands die ruim 91 jaar oud is en ruim een jaar in een ’ouderenverzamelgebouw’ woont. Haar eerste daad ’s morgens vroeg is het ophalen van de krant.

Dat is een hele wandeling omdat ik op de vijfde etage woon aan het einde van een lange gang.

Maar het loont volop de moeite want ik kan daarna heerlijk genieten van de verhalen in uw dagblad bij een lekker kopje koffie.

Ook ga ik ervoor zitten om de strips te lezen en de puzzeltjes op te lossen.

Mijn man en ik hebben veel meegemaakt in ons leven, acht kinderen gekregen, die nu goed voor mij zorgen, aangezien mijn man in 2000 al is heengegaan.

Mijn grote vriendin was Lietje Brands-Steenberghe uit Goirle, gehuwd met een van mijn broers. Haar vader was naast ooit economisch minister, ook adviseur bij de familie Van Puijenbroek in Goirle.

Hoe lang wij De Telegraaf al hebben als krant, weet ik niet vanwege het ongeregelde leven dat ik bij tijd en wijlen heb gehad. Zo hebben we in veel verschillende plaatsen gewoond.

Maar De Telegraaf heeft ons altijd vergezeld en het plezier in het lezen van de krant is altijd gebleven. Daarvoor zeg ik u dank.

M.J. Verschure-Brands