Nieuws/Wat U Zegt
1510093739
Wat U Zegt

’Tijd dat ouderen worden gecompenseerd’

Al jaren horen en lezen we dat het geld bij de pensioenfondsen over de drempel klotst. Ondertussen belonen de beheerders zichzelf met riante vergoedingen en salarissen, schrijft Koos Koster.

Ondergetekende heeft de afgelopen 15 jaar geen enkele compensatie ontvangen en teert jaarlijks tussen de 5 en 10% in op zijn pensioen. Kijk om je heen en zie hoe de prijzen zich ontwikkelen. Gemeentelijke heffingen, huur, energie: zowel aan de pomp als je energienota voor gas en stroom, bijdrage kosten aan verandering klimaat, water, banken, supermarkten en andere die jaarlijks hun verhogingen doorberekenen.

Laat de grote vervuilers betalen en niet de burgers die geen lobby in Den Haag hebben. Is het niet zo dat de miljarden die in de pensioenfondsen opgepot zitten door voornamelijk oudere deelnemers bijeen zijn gespaard? Daarom wordt het hoog tijd dat ouderen worden gecompenseerd! Stop bovendien met dat ‘gepolder’ en oeverloze overleg maar neem directe maatregelen want je kan het toch niet iedereen naar de zin maken!

Koert Koster, Baarn