Nieuws/Wat U Zegt
1582310127
Wat U Zegt

’Strenger handhaven’

Er waren weer illegale feesten, waar zelfs entree werd gevraagd. Er zijn fikse overtredingen van de regels waar de horeca en evenementenorganisaties zich aan moeten houden. Jan Nagelbrink vindt dat hiervoor meer boetes moeten worden uitgedeeld.

Lijkt mij een reden voor Horeca Nederland om naar de rechter te stappen en alle eerdere boetes nietig te laten verklaren! Die gasten verpesten en vervuilen de natuur, verkopen illegaal en zwart drank, overtreden alle regels In de horeca en elders deelt men boetes uit en dit soort tuig, anders is het niet, komt er mee weg? Hier dient men het leger in te schakel, omcirkelen en iedere bezoeker een fikse boete van 400 euro. En de organisatie nog veel hoger , die zijn op alle fronten fout! Goed voor de staatskas en een leermomentje.

Nu vinden die lui het wel tof, kunnen ze pochen, hahaha, ik was daar bij man! Ik mag wel met vrienden naar een restaurant rijden en daar moeten we dan gezellig 1,5 uit elkaar zitten En deze gasten worden niet bestraft? Zet eens door en handhaaf echt, niet dat bepaalde groepen op basis van afkomst en/of leeftijd overal mee weg komen

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd