Wat U Zegt/Columns
1706640
Columns

Strikt Privé

Het gebeurt eigenlijk nooit dat de ORANJE’s, laat staan het staatshoofd zelf, reageren op iets wat over de koninklijke familie wordt gezegd of geschreven. Des te opmerkelijker dat KONING WILLEM-ALEXANDER de NOS vorige week zélf verzocht iets te mogen zeggen over een verhaal in de PRIVÉ van vorige week, dat PRINSES AMALIA in 2019 naar China zou gaan om daar twee jaar lang een opleiding te gaan volgen aan een dependance van de school waar haar vader zijn middelbare school afrondde.

Wat kan daarachter zitten? Collega LEO VAN ROOIJEN vertelt het u.

Deze week overleed RUUD LUBBERS. Vorige maand bereidde Privé Nederland al een beetje voor op zijn naderende einde, in alle afzondering. De minister-president van een hele generatie leidde ons land door menige crisis, maar de problemen in zijn eigen leven met zijn gezondheid en zijn plek in de geschiedenis moeten de laatste tijd aan hem hebben gevreten.

Ook al uit Den Haag, maar toch van een iets andere orde, is ons onthullende verhaal over RTL-ster BARBIE. Een maand geleden probeerde zij een einde aan haar leven te maken en daarvoor betaalt zij nu een hoge prijs. De realityster blijkt ’realistisch’ genoeg om in het belang van haar kinderen een DRAMATISCHE BESLISSING te nemen...