Nieuws/Wat U Zegt
1839836372
Wat U Zegt

’Chaos Schiphol door rolkoffertjes’

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

De drukte op Schiphol komt door al die rolkoffertjes, wel inchecken, niet inchecken. Vliegmaatschappijen hebben de chaos over zichzelf afgeroepen, aldus I. Zingel. Stop de kofferprijs weer gewoon in het ticket.

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

Nog jarenlang chaos op Schiphol, de nieuwe terminal die de nationale luchthaven moet ontlasten, wordt pas in 2026 in gebruik genomen. Als ik de foto zie van de wachtrij op Schiphol met de kleine rolkoffertjes (Tel. 5/8) dan denk ik ik ligt daar ook niet het probleem?

De hoeveelheid kleine koffertjes die gratis mee kunnen. Onhandig, plaatsinnemend en dan het gedoe om alles in de bakken in het vliegtuig te krijgen. Ook op het vliegveld op het vakantieadres, als je met een bus naar het vliegtuig moet, dat gedoe met die koffertjes.

Volgens mij zou alles sneller gaan met alleen een tas. De vliegmaatschappijen hebben dit over zichzelf afgeroepen sinds er voor de koffers zichtbaar betaald moet worden. Boek je een vliegvakantie maar op een koffer ga je beknibbelen! Stop de kofferprijs weer in het ticket.

I. Zingel