Wat U Zegt/Columns
1870235
Columns

Strikt Privé

Het was een van de grootste raadsels in de showbizz van de afgelopen jaren. Waarom viel de HAZES-clan, die na de dood van de grote ANDRÉ in 2004 toch zo hecht was, uit elkaar? Wat de reden was dat moeder RACHEL en dochter ROXEANNE aan de ene kant en zoon en broer ANDRÉ aan de andere zo tegenover elkaar stonden dat een verzoening er nooit meer leek in te zitten, bleef steeds een mysterie. Oók nadat moeder en zoon met kerst weer verrassend bij elkaar kwamen, zweeg iedereen daarover…

In deze Privé praat André voor het eerst over de weer helemaal genormaliseerde band met zijn moeder. En hij maakt er geen geheim van dat hij haar in die zwarte periode, waarover ze met elkaar niet meer spreken, wel heeft gemist.

Dit soort verhalen maakt dat Privé nog steeds met afstand het MEEST GELEZEN ENTERTAINMENTBLAD van Nederland is, met wekelijks, EN ALS ENIGE, een publiek van MEER DAN EEN MILJOEN LEZERS!

En dat geldt ook voor ons portret over PRINS MAURITS. Alom wordt hij gezien als de knapste ORANJE-prins. Op 17 april wordt hij vijftig en een maand later is hij twintig jaar getrouwd met zijn MARILÈNE. Dat geluk kwam, en bleef, niet vanzelf… U leest daar alles over vanaf pagina 10.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop