1983454
Wat U Zegt

Lezersbrief

Vredesprijs kan Trump niet redden

Donald Trump is en blijft in mijn ogen een volledig mislukte president. Als president behoor je een bindende rol in de samenleving te spelen en ben je volledig op het verkeerde pad als je mensen uit elkaar drijft.

Alleen geld verdienen staat bovenaan zijn agenda, de menselijke aspecten van zijn presidentschap doen er nauwelijks toe. Als je zoveel negatieve publiciteit over je heen krijgt als Trump, liegt en bedriegt en als je populariteit gigantisch is gedaald en een nog ergere leider in Noord-Korea plotseling wil onderhandelen, dan komt dat natuurlijk door de maatregelen van Trump, althans volgens Trump.

Hij begint zich op de borst te slaan en is nu al bezig om alle lof voor een mogelijke vredesregeling op zijn naam te schrijven. Over de invloed van China praten we niet.

Het grootste deel van het volk trapt hier zoals gebruikelijk met open ogen in en ineens is Trump tóch een geweldige president en stijgt zijn populariteit. Ik hoorde zelfs al dat hij de Nobelprijs voor de Vrede zou moeten krijgen. Massapsychologie in combinatie met de waan van de dag. Het kan niet anders dan dat Victor Mids van Mindf*ck stiekem op bezoek is geweest. Voor mij blijft Trump een verschrikking, wat er ook gebeurt.

Voor mij blijft Trump een verschrikking, wat er ook gebeurt.

H. Massier, Kropswolde