Nieuws/Wat U Zegt
2067043
Wat U Zegt

Lezersbrief

’Gedesillusioneerd door datingsites’

Angelique Broers snapt het volkomen dat internet daten populair is onder de vijftigers. Er is immers een wereld opengegaan vol met aantrekkelijke, zelfstandige en inkomensonafhankelijke vrouwen die zich allemaal ontzettend geliefd voelen door gretige mannen.

Dat er over tien jaar alleen maar gefrustreerde dames én mannen rondlopen, is iets waar ik bang voor ben. Als ervaringsdeskundige zie ik dat nu al gebeuren.

Mannen die vooral voor een jonger blaadje gaan, er niet aan denken daardoor nog een tweede leg te moeten aangaan, en op hun zestigste nog achter de kinderwagen lopen, in plaats van de wereld rond te reizen.

Vrouwen die liever alleen blijven omdat ze vaak de profielfoto’s van leeftijdgenoten niet aantrekkelijk genoeg vinden.

De vijver is zo ontzettend groot en de angst om iets te missen, is een nieuw fenomeen aan het worden. Totdat het moment komt dat ze het door de vele teleurstellingen maar opgeven. Mijn advies: Ga gericht te werk en laat je energie en tijd niet verspillen door telkens maar op dezelfde soort man of vrouw te vallen. Het vinden van de ware Jacob of Jacoba lukt niet door eindeloos foto’s te beoordelen, maar wel door zelfkennis.

Angelique Broers