Nieuws/Wat U Zegt
2097832342
Wat U Zegt

’Reputatie Borsato aan diggelen’

Het is gedaan met de reputaie van Marco Borsato nu er aangifte tegen hem is gedaan van ontucht met een minderjarig meisje, aldus Jan Muijs.

Het is al weer even geleden dat de buitenechtelijk escapades van Marco Borsato algemeen bekend werden. Zijn openlijke knieval op de televisie bij Linda kunnen we ons nog goed herinneren. Maar alles kwam weer tot rust en hij leek zich weer helemaal verzoend te hebben met zijn vrouw.

Maar het ergste moest nog komen. Er ligt nu een aangifte tegen hem bij de zedenpolitie van jarenlange ontucht met een minderjarig meisje. Zijn reputatie ligt hiermee helemaal aan diggelen. Maar het vervolg op deze affaire zal zijn, dat er een soort waterbed-effect ontstaat. Er zijn ongetwijfeld veel meisjes zijn in soortgelijke situaties, die tot nu toe -mogelijk uit schaamte- altijd gezwegen hebben, maar die zich door het bekend worden van deze affaire gesterkt voelen en niet langer de ’schuld’ bij zichzelf hoeven te leggen. En er over gaan praten en zich vervolgens ook voor aangifte bij de politie melden. Nee, zij hebben nergens schuld aan. Die ligt louter en alleen bij de daders.

Jan Muijs, Tilburg

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop