Nieuws/Wat U Zegt
2144460880
Wat U Zegt

’Klagen over horecaprijzen niet terecht’

Horecaondermener K.D.Rico is het spuugzat om te lezen dat de horeca over de rug van de gast hun verliezen willen terugverdienen.

Deze mensen beseffen niet wat voor kostenstijging wij de afgelopen jaren voor onze kiezen gekregen hebben. Heeft u enig idee wat een fust bier tegenwoordig kost? Of een kilo koffiebonen? Of wat de btw- verhoging naar 9% voor effect heeft gehad op ál onze produkten? En wat dacht u van twee keer een accijnsverhoging?

Kijkt u eens verder dan alleen de prijs van uw kopje koffie want daar moeten huur, gas, water, licht, precario, loon, verzekering, uw gratis wifi, de inkoop van eten en drank, de kosten van het afval en nog veel meer van betaald worden. De horeca is niet 100% gecompenseerd en de meesten moeten nog geld krijgen over vorig jaar doordat de uitbetalingen vertraging hebben opgelopen. U daarentegen legt zonder morren 6 euro voor een biertje neer op vakantie maar klaagt over de prijzen hier. U ben vrij om de horeca links te laten liggen maar niet achteraf over de prijzen klagen nadat u heerlijk op onze terrassen heeft gezeten en wij hard voor u gewerkt hebben. Blijf dan thuis.

K.D. Rico,

horecaondernemer,

Amersfoort