Wat U Zegt/Columns
2517226
Columns

Strikt Privé

Vier jaar lang had D66-leider ALEXANDER PECHTOLD (52) een hartstochtelijke liefdesrelatie met een gemeenteraadslid van zijn partij in Meppel. Dat zegt de vrouw in kwestie, ANNE LOK (36). Deels zou die affaire zich hebben afgespeeld tijdens zijn huwelijk met FROUKJE, dat lange tijd alleen nog voor de buitenwereld zou hebben bestaan. Werd de breuk destijds toegeschreven aan Pechtolds drukke bezigheden in politiek Den Haag, inmiddels is duidelijk dat die hem juist ook nog de tijd gaven om zich bezig te houden met heel andere zaken. In de tijd dat alleen wat D66-kopstukken, en háár ex-man, op de hoogte waren van hun gevoelens voor elkaar werd Anne twee keer zwanger. Eén keer van de tweeling die zij in haar armen draagt en één keer van een kind dat niet werd geboren.

DEZE WEEK VERTELT ZIJ VOOR HET EERST HAAR HELE VERHAAL. In de week dat zij ook uit D66 stapt en ontslag neemt als raadslid, maakt Anne schoon schip. Onze special reporter HARRIE NIJEN TWILHAAR laat haar OP ACHT PAGINA’S aan het woord en confronteert vervolgens Alexander Pechtold.

Daarnaast nogmaals aandacht voor de moordzaak die Nederland schokte en die door de arrestatie van JOS BRECH lijkt te zijn opgelost. Wat wist zijn eigen familie al die jaren?

Natuurlijk ook veel aandacht voor showbizznieuws rond ERNST DANIËL SMID, de BECKHAM’s, K3 en BOERIN BERTIE.

Maar we beginnen met de veelbesproken Alexander Pechtold en een verhaal dat Nederland veel stof tot gesprek zal geven…