Nieuws/Wat U Zegt
2537501
Wat U Zegt

’Schandelijk gedrag van tennisdiva’

Schandelijk gedrag van Serena Williams tijdens het US Open. En dan ook nog eens de racistische kaart spelen. Volgens J.A.A. Goossens moet de gelouterde tennisdiva geschorst worden.

De Amerikaanse tennisster Serena Williams ging vreselijk tekeer tegen de umpire en heeft zich onsportief misdragen ten opzichte van haar opponente een sterk spelende Naomi Osaka.

Williams voelde dat ze ging verliezen en dat zag haar coach ook. Er mag niet gecoacht worden tijdens de grandslams en daarom kreeg ze een waarschuwing en dat zinde mevrouw niet. Uit frustratie sloeg ze haar racket kapot want ze kreeg geen vat op het spel van Osaka. Weer volgde een waarschuwing met een punt aftrek.

Vervolgens noemde Williams de scheidsrechter een dief en speelde ze de racistische kaart. Weer een waarschuwing en nu met een game aftrek.

Ze barstte helemaal onsportief los tegen alles wat referee en organisatie was. Ze vergat dat ze aan het tennissen was tegen een sterkere tegenstander die het hoofd gelukkig koel hield. Serena Williams dient geschorst te worden en de referee beloond. Dat hoor ik de commentatoren nog niet zeggen, integendeel. Na meer dan 30 grandslamfinales hoort ook een verliezende Serena Williams zich te gedragen.

Het Amerikaanse publiek toonde zich ook van haar slechte kant. En verziekte het feestje van Naomi Osaka.

J.A.A. Goossens, Zwaanshoek