Wat U Zegt/Columns
3179869
Columns

Strikt Privé

Zeven jaar nadat zich daar het drama rond PRINS FRISO voltrok, arriveert de koninklijke familie deze week voor de traditionele wintersportvakantie in Lech. Afgezien van de droeve herinneringen aan de zwarte dagen die de ORANJE’s in 2012 in het zo vertrouwde, witte landschap doorbrachten, zijn er nog andere ontwikkelingen die maken dat een ski-vakantie niet meer zo ontspannen is als vroeger.

In de jaren tachtig was ik er vaak. KONINGIN JULIANA dronk dan met PRINSES CHRISTINA een kopje koffie op een terras. Een tafel verder zaten twee heren de boel in de gaten te houden, maar ook een beetje in te dommelen in de winterzon. Tegenwoordig heeft de security meer weg van een militaire operatie. Nederlandse beveiligers arriveren zelfs al een week eerder in het luxe ski-dorp dan de koninklijke gasten, om samen met de Oostenrijkse politie te trainen en mogelijke gevaren in kaart te brengen.

Leest u ons verhaal daarover: CODE ROOD IN LECH!

Inmiddels lijkt juist het grootste gevaar geweken voor PRINS BERNHARD en zijn ANNETTE… Een maand nadat de ’pandjesprins’ in opspraak kwam door zijn nachtelijke escapades in een Amsterdams feestcafé, demonsteren Annette en hij de perikelen samen overleefd te hebben. Hoe? Dat vertel ik u op de volgende pagina’s