Nieuws/Wat U Zegt
3227957
Wat U Zegt

’Praatjes vullen geen gaatjes’

Ik heb als AOW-er niet zo’n hoog inkomen, maar ik klaag niet, ik heb het goed, vindt Marion Kaandorp. Maar al die opgeklopte verhalen over inkomensverbetering zijn net een brug te ver voor me.

Ik heb het eens uitgerekend, en heb daarbij óók de verminderde belastingdruk voor ouderen in het rekenwerk betrokken: ik ga er € 0,00 op vooruit, de mee- en tegenvallers tegen elkaar weggestreept. En heb voor het gemak maar even niet gerekend met de verhoogde ’lage’ BTW op basisbehoeften als voedsel, verwarming, water en licht.

Bedankt, Rutte c.s., voor jullie formidabele misberekeningen. Om nog maar niet te spreken over het terugdraaien van de Wet Hillen, het opheffen van het referendum, ga zo maar door. En dat doen ze helaas ook. Wanneer leren wij onze kinderen dat ze moeten gaan stemmen om het verschil te maken.

STEM a.s. 20 maart, laat je horen. En laat je niet weer een rad voor ogen draaien door de mooie praatjes van onze minister-president. Mijn moeder zei het al: praatjes vullen geen gaatjes…..

Marion Kaandorp, Alkmaar