Nieuws/Wat U Zegt
3374728
Wat U Zegt

’Starre houding Rotmans gevaarlijk’

Professor Rotmans is een wiskundige die zichzelf klimaatdeskundige noemt omdat hij een klimaatmodel heeft ontwikkeld, dat steeds weer in strijd is met de objectieve waarnemingen. „Ik ben een internationale autoriteit op mijn gebied.” Wie dat over zichzelf zegt, heeft wellicht een te groot ego voor zuivere wetenschap.

Hij lijkt iemand te zijn die geen kritiek duldt en geneigd is tot totalitaire maatregelen. Hij wil niet met „een of andere vlerk, Baudet” in debat, „die alles ter discussie stelt op niet-wetenschappelijke gronden.”

Baudet weet als alfa niet veel van het klimaat, maar hij heeft zich grondig laten voorlichten door ingenieurs en wetenschappers die uitzonderlijk veel over het klimaat weten en die de valse, corrupte agenda van het IPCC hebben blootgelegd. Deze tonen ook aan dat het kostbare klimaatbeleid van een landje als Nederland volstrekte waanzin is. Nog geen druppel op een gloeiende plaat.

Maar daar gaat het de arrogante Rotmans niet om. Hij heeft een starre ideologie en die zal hoe dan ook verwezenlijkt moeten worden. Over de rug van de burgers, die nergens verstand van hebben, hun bek moeten houden en moeten betalen. Een gevaarlijke man, die Rotmans.

Martien de Wit, Valkenswaard