Wat U Zegt/De Kwestie
339587876
De Kwestie

Premium

Het beste van De Telegraaf

OPINIE Drie branchevoorzitters vleesindustrie

’Misbruik vlees niet om populistisch te scoren’

Sinds jaar en dag serveert KLM vleesproducten aan boord, zoals hier in de zestiger jaren. Inmiddels zijn er plannen om dat niet langer te doen in de toeristenklasse.

Sinds jaar en dag serveert KLM vleesproducten aan boord, zoals hier in de zestiger jaren. Inmiddels zijn er plannen om dat niet langer te doen in de toeristenklasse.

Een intern idee bij KLM om vlees en vis te weren van het menu in de economyclass, is de vleesindustrie in het verkeerde keelgat geschoten. Drie branchevoorzitters vinden dat KLM probeert ’een platte bezuiniging een groen verfje te geven’ en ’de ecologische plank volledig misslaat’.

Sinds jaar en dag serveert KLM vleesproducten aan boord, zoals hier in de zestiger jaren. Inmiddels zijn er plannen om dat niet langer te doen in de toeristenklasse.

Sinds jaar en dag serveert KLM vleesproducten aan boord, zoals hier in de zestiger jaren. Inmiddels zijn er plannen om dat niet langer te doen in de toeristenklasse.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF