Nieuws/Wat U Zegt
394879
Wat U Zegt

'Nederturken demonstreren zonder toestemming'

"Hoewel de recente gebeurtenissen in Turkije terecht nog alle aandacht krijgen in de media, wil ik de reacties van de Nederturken nog even onder de aandacht brengen." Volgens Han v.d. Akker hadden zij geen toestemming van de lokale overheid om te demonstreren.

"Als ik in Nederland wil demonstreren, moet ik dat weken van te voren in drievoud indienen bij de lokale overheid. Zij vergaderen hierover, bekijken de risico’s en nemen dan pas een besluit.

Nu gaan Nederturken plots massaal de straat op om te demonstreren vóór Erdogan en wat doen de gemeenten en de politie? Helemaal niets!

Als ik het in mijn hoofd zou halen om een (min of meer) spontane demonstratie te organiseren wordt onmiddellijk de mobiele eenheid op ons afgestuurd.

En nu? Er wordt niets gedaan, alleen roepen de politiek correcte bestuurders, dat de Turken zich kalm moeten houden, omdat zij Nederland wonen. Ze wonen hier maar zijn niet echt goed geïntegreerd.

Als je nu al tientallen jaren in een ander land woont en je schreeuwt nog steeds: ’landverraders’ over de Turkse coupplegers, dan vraag ik mij af, wat je hier in Nederland doet? Landverraders leefden hier van 1940 tot 1945."

Han v. d. Akker, Werkendam