Nieuws/Wat U Zegt
427571
Wat U Zegt

’Voorbodes van chaos’

Onze regering is alleen maar bezig met zichzelf. Ze hebben geen flauw idee dat ze een voorbeeldfunctie hebben. Ze hebben wel wat anders aan het hoofd dan goed beleid te voeren.

Zij voelen de pijn niet, leven in een andere wereld. Wie is er nu echt voor het volk? Alleen maar praten over de EU en over hoeveel geld er naar Brussel of een ander land moet. Natuurlijk moeten we anderen helpen, maar niet over onze eigen rug.

Het is allemaal niet zo leuk meer in Nederland, alles wordt te complex hier, er speelt gewoonweg te veel... We willen te veel en overzien links niet meer wat er er rechts gebeurt. We gaan alles verder automatiseren en digitaliseren, er zal steeds meer werk verdwijnen. Dat is wat wij willen en veroorzaken hier.

Mensen worden sneller ziek, zijn steeds minder ambitieus, en worden zo steeds minder bereid om hier extra hun best te doen. Waarvoor, je houdt toch niks over. Geweld steekt meer de kop op, criminaliteit wordt hoger. Dit zijn nog maar voorbodes. Er komt chaos aan, alles wordt afgebroken. Rusland provoceert, China heeft levensruimte nodig, Amerika is gek geworden door D. Trump verkiesbaar te stellen. Het moet niet gekker worden.

Pieter Brands